QualitySites4All.com


Met QualitySites4All maakt u uw eigen betaalbare en kwalitatieve website met een CMS pakket.
 

QS4ALL is een full service webdesign bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, content management systemen, zoekmachine optimalisatie, e-mail marketing, webhosting en domeinregistratie.

Goedkoop is niet langer duurkoop. Met de sitebuilder van QS4ALL bouwt u goedkoop en snel uw eigen website. Registreer uw domeinnaam – kies uw email adres en kies het gewenste website design voor uw website en u kunt aan de slag met uw eigen website. Een betaalbare webiste met CMS met de functionaliteit van alle professionele (en veelal dure) websites.

Het content management systeem van QS4ALL is een uniek CMS pakket welke voldoet aan de laatste eisen aan website optimalisatie (SEO). Onze prijzen variëren van € 500 voor stichtingen en verenigingen, € 950 voor het MKB tot 5 werknemers (ZZP’ers, kappers, winkels, consultants etc) en € 1500 voor bedrijven met meer dan 5 werknemers (hotels, restuarants, attraactieparken etc). Inclusief Google Analytics integratie, fotogallerij, aanpassen menu volgorde, onbeperkt aantal pagina’s toe te voegen via het geavanceerde CMS pakket, plug-in voor het wijzigen van content fotos, actieblokken per pagina en een aantal aanvraag formulieren. Het systeem wordt standaard in twee talen geleverd, meerdere talen zijn mogelijk.

Voor meer informatie kunt u de website van qualitysites4all.com bezoeken of de complete manual bekijken op de demo site van manual QualitySites4All.com

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van websites gemaakt met het CMS van Qualitysites4all.com. Klik op de foto voor een vergroting.

[1]   2   >>