Wie is Janneke Nijenhuis van Hands-On Advies


 

In augustus 2006 is Hands-On advies opgericht met als doel een concreet commercieel advies bureau te worden die concrete oplossingen biedt voor uw problemen. Dit kunnen kleine projecten van een paar uur zijn of grotere projecten zoals het implementeren van een nieuw reserveringssysteem het opstellen van een werkbaar Sales en Marketing plan, het optimaliseren van uw website of het organiseren van een bedrijfsevenement.


Ik ben mijn loopbaan in de hotellerie in 1989 begonnen op de reserveringsafdeling bij het hoofdkantoor van Golden Tulip Hotels. Tijdens de 12 jaar die ik bij Golden Tulip heb gewerkt was ik achtereenvolgens verantwoordelijk als Sales Manager, Director of Sales en Marketing Manager. In mijn laatste functie was ik als Franchise Service Director verantwoordelijk voor de commerciele begeleiding van een aantal hotels in binnen- en buitenland.

Na 12 fantastische jaren kwam er in 2001 een nieuwe uitdaging op mijn pad. Het opzetten van een nieuwe hotelgroep - Hampshire hotels - in de Benelux. Een geweldige uitdaging om een nieuwe licentie formule op te zetten. Met de verfrissende aanpak van Hampshire groeide de groep in 5 jaar uit naar 50 hotels en zette Hampshire een nieuwe hotel formule neer op de Benelux hotelmarkt.

Het directe contact met hotels, het meedenken met een Sales & Marketing plan, het creatief en inventief verbreden van de leisure markt, hotels begeleiden in het optimaal gebruik maken van de ongekende mogelijkheden van het internet zijn in mijn carrière altijd de highlights van mijn werk geweest en na 5,5 jaar Hampshire besloot ik om hier mijn werk van te gaan maken.

Ik hoop u spoedig te mogen ontmoeten - u kunt mij altijd voor een vrijblijvende afspraak contacteren.


Met vriendelijke groet!