Congres Love @ First Site 2008  - Meet the World Online


Een initiatief van: Koninklijke Horeca Nederland, Hospitality Management en Hands-On Advies.

Datum: Maandag 9 juni 2008 - Locatie: Hotel Theater Figi - Zeist
 

SEO - SERP - SEM - ORGANISCHE ZOEKRESULTATEN - PPC - CLICK RATIO - KEYWORDS - METATAGS - TITLE TAGS - 3RD PARTY WEBSITES - PRIJSBELEID - MET WIE MOET IK ZAKEN DOEN?
 

Ziet u soms ook door de bomen het bos niet meer kom dan naar het "Love @ First Site" Congres in Hotel Theater Figi in Zeist op maandag 9 juni aanstaande. Ontmoet alle aanbieders uit de online reiswereld en maak persoonlijk kennis met Weekendjeweg, Hotelspecials en anderen. De middag wordt ingeleid door twee keynote speakers over zoekmachine marketing en over online trends in de hotellerie.
 

Keynote Speakers:
Ruben Timmerman over het optimaliseren van websites
Herbert Blankesteijn over trends en ontwikkelingen in online travel
 

Ruben Timmerman - Usarchy.com

Ruben Timmerman is zelfstandig adviseur, trainer en spreker op het gebied van usability en online marketing. Hij heeft ruim 5 jaar ervaring in projecten voor o.a. Hyves, Thomas Cook, Campina, FNV, NS, Talpa, Het Rode Kruis en VNU Media. Ruben schrijft over zijn passie op zijn weblog Usarchy.com en daarnaast op o.a. Marketingfacts en Frankwatching. Hij is aan LECTRIC en de Hogeschool Utrecht verbonden als usability docent. Momenteel werkt hij hard aan zijn volgende startup Eduhub, een vergelijkingssite voor training en opleiding.


Herbert blankesteijn - bekend columnist van Business News Radio met een wekelijkse ICT column en deelname in de het praatprogramma "De electronische eeuw"
Hij is een journalist met speciale belangstelling voor wetenschap en nieuwe media. Doorgeleerd heeft hij voor natuurkundige en vrachtwagenchauffeur.

Een paar van zijn activiteiten uit het verleden:

redacteur voor Horizon, het wetenschappelijke televisieprogramma van de NOS (1982-1987) als programmamaker voor de VPRO-radio (1987-2001),
ls regisseur bij het Klokhuis (1990-1999) en als columnist van het weekblad Intermediair (1999-2003).

In 1998, 2000 en 2001 was hij presentator van drie computercursussen van Teleac/NOT: ComputerPlus, PC-4U en Internet, je bent nooit te oud.

Herbert schreef onder andere het boek 'Het Meest Optimale Maximum', waarin honderd columns over hoe dingen in het dagelijks leven beter kunnen. Over kinderen, geld, verkeer, sport, natuur en uiteraard ook wetenschap, techniek en computers

 

Leo Brand is CEO van Swisscom Hospitality Services,
de marketleidende provider van geintegreerde netwerk oplossingen en communicatie diensten voor de Hospitality Industry in Europa en Noord Amerika.
Leo zal een betoog houden over de toekomst van internet en communicatie in de hotellerie en de Swisscom oplossingen.

Leo is in 2002 door de aquisitie van Megabeam Ltd, waar hij medeoprichter was, bij de Swisscom Groep binnengekomen. Voor zijn benoeming tot CEO in 2007 heeft Leo, binnen de organisatie, verschillende management functies bekleed waaronder: Country Manager Benelux, Head of pan-European conference business unit en Vice President Sales EMEA. Leo behaalde zijn MBA aan de Universiteit van Groningen. Zijn carriere is van start gegaan bij KLM Royal Dutch Airlines waarvoor hij zeven jaar in Nederland en Duitsland heeft gewerkt. Hij heeft gewerkt als Senior Manager voor A.T. Kearney Management Consultants en was de mede-oprichter en Managing Director van Advention Business Partners.

Vanaf 15.00 uur is de marktplaats geopend en kunt u kennis maken met 3rd party websites, online pms systemen, online inkoopprocessen en overige online aanbieders.


Standhouders: 3rd party website
www.horecahotelsholland.com
www.Arrangementenweb.nl
www.Specialtravelcompany.com
www.weekendesk.com
www.arrangementen.nl
www.kras.nl
www.booking.com
www.bookit.nl : weekendjeweg, nachtjeweg, hotelletje, meetingz
www.hotelspecials.nl
www.weekendcompany.nl
www.hrs.com
www.hotelvandaag.nl
www.expedia.com
www.hotels.nl

Standhouders: Vergadermarkt
www.meetingselect.com
www.acco.nl.com

Standhouders: Hotel Reserveringssystemen
www.lodgegate.com
www.isahotels.nl
www.hoteliers.com

Channel management
www.ratetiger.com en www.curious.nl
www.smarthotel.nl

Standhouders Webdesign en web videos
www.commercial.tv

Standhouders: inkoop organisaties
www.Hotel-purchase.com en www.hotels-supply.com
www.fanove.nl

Standhouders: restaurant sites
www.smulweb.nl
www.diningcity.com
www.iens.nl
www.restaurantgids.nl

Standhouders: Overig
www.paysquare.nl
www.ogone.com


Sponsored by:Swisscom Hospitality Services
www.swisscom.com/hospitality
Paysquare
www.paysquare.nl